Reklamacija i povrat

Ne brinite, mi ne gnjavimo oko vraćanja novca.

Otkazivanje porudžbine

Možete da otkažete porudžbinu, što se smatra raskidom Ugovora o kupoprodaji do drugog dana od prijema pošiljke sa proizvodima. Niste dužni da saopštavate razloge za ovakvo postupanje. Da bi realizovao otkazivanje (raskid), Kupac mora email-om da obavesti Kocku šećera, kao i da pošalje pošiljku nazad o svom trošku i na svoj rizik.
Kocka šećera može da otkaže ugovor samo ukoliko (A) naručeni proizvodi nisu dostupni iz bilo kog razloga, (B) naručene proizvode nije moguće isporučiti iz bilo kog razloga, (C) Kupac nije dostupan na adresi za dostavu koju je sam ostavio prilikom kreiranja porudžbine.

Povrat proizvoda

Kada Kocka šećera primi vraćenu pošiljku, pregleda je i ustanovi da su proizvodi u zadovoljavajućem stanju, iznos za koji je prilikom porudžbine bio zadužen Kupčev račun/ kreditna kartica biće vraćen na račun / karticu.

Odbici za poštarinu - delimičan povrat novca

Ako otkazivanje kupovine i povrat proizvoda nije uzrokovan greškom Kocke šećera, nego je to autonomna volja Kupca, iznos za poštarinu (trošak dostave) za koji je prilikom naručivanja bio zadužen Kupčev račun/ kreditna kartica, neće biti vraćen na račun/ karticu. Od sume koja se vraća na Kupčev račun biće oduzet iznos provizija koje su naplaćene Kocki šećera kad je Kupac kreirao svoju porudžbinu. Ostatak sume ćemo vratiti na Kupčev račun u roku od 2 radna dana od momenta prijema vraćene pošiljke.

Povrat novca zbog naše greške

Ukoliko Kocka šećera otkaže ugovor usled toga što naručena pošiljka nije ni poslata kupcu, biće uplaćena sredstva vraćena na kupčevu kreditnu karticu/ račun u punom iznosu.

Povrat novca zbog nemogućnosti dostave poslatog paketa

Ukoliko je pošiljka bila poslata kupcu i vraćena Kocki šećera, biće vraćena uplaćena suma umanjena za troškove povratne poštarine i eventualne carine.

Oštećena roba

Ako ste dobili oštećene proizvode koje ste naručili ili ako ste dobili manje proizvoda nego što ste naručili, molimo da nas o ovom nedostatku obavestite najduže u roku od 3 dana od momenta prijema paketa. U protivnom, nećete imati pravo na bilo koju od korektivnih mera koje su opisane na ovoj stranici.

Ukoliko je prijavljeni nedostatak nastao našom greškom, (A) poslaćemo drugu ili dodatnu robu ili (B) refundirati na Vaš račun celu ili deo uplaćene sume.