Privatnost

Prikupljanje ličnih podataka posetilaca i kupaca vršimo isključivo zbog:
a) obavljanja prodaje i plaćanja proizvoda
b) dostave proizvoda na željenu adresu
c) obaveštavanja posetilaca i kupaca o novim proizvodima i uslugama.

Zloupotreba ličnih podataka

Ni pod kojim uslovima nećemo Vaše podatke prodati ili ustupiti trećim licima, odnosno na bilo koji način upotrebiti osim u svrhe koje navodimo na ovoj stranici. Lične podatke koje nam ostavite tretiramo sa najvećom pažnjom i čuvamo od bilo kakve interne zloupotrebe ili spoljnog napada.

Enkripcija

Podatke o broju Vaše kreditne kartice, identifikacionim podacima za plaćanje, datumu isteka kreditne kartice i slično nemamo. Ove podatke dostavljate isključivo firmama sa kojima imamo ugovore o poslovnoj saradnji na polju naplate naših proizvoda. Od ovih firmi dobijamo samo potvrdu da ste naručene proizvode platili. Stranica (aplikacija) na kojoj ukucavate ove podatke na našem sajtu pripada ovim firmama sa kojima imamo ugovore o naplati i dostavlja im se u kriptovanom obliku uz korištenje SSL sertifikata.

Vrste informacija koje prikupljamo:

1. Lične - ime, srednje ime, prezime, datum rođenja, pol
2. Adresa - ulica, broj, grad, pokrajina/država, zemlja, poštanski broj
3. Kontakt - email, telefon.

Informacije za kontakt prikupljamo isključivo zbog lakše komunikacije sa Vama, koristimo ih samo da bismo Vas obavestili o poslatoj pošiljci ili, eventualno, o problemima u isporuci. Nikada ne zovemo telefonom da bismo nudili svoje proizvode i usluge.

Tipovi obaveštenja

Naša ponuda nalazi se u našoj prodavnici i ovo smatramo primarnim vidom komunikacije sa svojim posetiocima i kupcima. Ostala obaveštenja dostavljamo isključivo emailom u vidu:
1. obaveštenja o poslatoj pošiljci (sadrži broj za praćenje pošiljke i očekivano vreme isporuke) koje šalje naš Korisnički servis. Ovakva obaveštenja smatramo svojom obavezom, i ne mogu se otkazati unapred.
2. newsletter-a u obliku ponude koju primate na registrovani email i koji sadrži isključivo obaveštenja o novim proizvodima, uslugama, akcijama, cenama, itd. Ovaj vid obaveštenja uvek sadrži i link za odjavu (unsubscribe) na kome možete vrlo jednostavno da nam stavite do znanja da ne želite više da primate ovakva obaveštenja. Vašu želju ćemo ispoštovati.

Prevara

Naše osoblje Vas neće zvati telefonom osim u slučaju krajnje nužde i ako procenimo da je to u Vašem interesu. Ni pod kojim uslovima od Vas nećemo tražiti broj kreditne kartice, stanje na računu i sl. Ukoliko Vas neko kontaktira sa ovakvim zahtevima u naše ime, znajte da je prevara.

Lozinka

Prilikom kreiranja naloga na našim stranicama tražimo od Vas da kreirate svoju ličnu lozinku. Takođe, tražimo da je dva puta unesete radi provere podudarnosti. Ovu lozinku ćete koristiti svaki put kad ulazite na svoj nalog na našim stranicama.

Lozinku znate samo Vi. U slučaju da zaboravite lozinku, molimo Vas sledite link sa uputstvima za poništavanje lozinke. Poslaćemo Vam jednokratbu šifru na Vaš email koja će Vam poslužiti da se ulogujete na svoj nalog, a odmah potom ćemo tražiti da ponovo kreirate svoju lozinku koja će opet biti poznata samo Vama. Naša jednokratna i automatski generisan šifra za ulaz na Vaš nalog prestaje da važi istog trenutka kad kreirate svoju novu lozinku.